Usluge

jedan na jedan minfulness

Jedan na jedan

Mindfulness predstavlja terapeutsku tehniku nastalu kao poslednji talas Kognitivno-bihejvioralne terapije. Fokusirana je na promenu kognitivnih šema, što znači promenu stavova, verovanja i pretpostavki. 

Tako da dovode do funkcionalnijeg tumačenja, procenjivanja i na kraju zaključivanja. Ova tehnika je pokazala i odlične rezutate u rešavanju problema sa poverenjem, strahovima od budućih situacija, anksioznosti, depresije i poremećaja pažnje, kao i svesniji i sveobuhvatniji pristup realnosti. 

Na osnovu shvatanja problema, zajedno sa terapeutom određuješ ciljeve terapije i dogovaraš se oko strategije pristupa. 

Tu sam da ti da ti pružim praktične veštine i da te podržim da opušteno ideš kroz proces sigurnog razvoja.

Zajedno prolazimo kroz ciklus promene. To je samo jedan od mnogih načina na koje kreativno dolazimo do rešenja.

Želiš besplatni termin od 30 minuta?


Trening Svesne pažnje

Da li ti zvuči poznato?

Svaki dan si pod stresom i osećaš se nemoćno pred svakodnevnim izazovima.

Sve deluje kao borba i nemaš više snage da uživaš i osetiš trenutak.Tvoj um ne može da stane sa mislima, te misli te muče i osećaš kao da te pritiskaju.

Teško ti je da se fokusiraš.

Zaboravio si šta je to što te je motivisalo i davalo ti polet i snagu. 

Ovaj kurs je osmišljen da te podseti na sreću trenutka, da se setiš šta ti je najbitnije. Da ti omogući tehnike ponašanja koje možeš da koristiš svaki dan.

Svaki modul kursa je tu da ti da praktične korake pomoću kojih možeš da smiriš svoje misli i fokusiraš ih na ono što ti je stvarno bitno. 

Klikni za Brošuru 

Kurs traje mesec dana. Svake nedelje se sastajemo u periodu od tri sata. Tada prelazimo teorijski materijal i praktične vežbe jedan na jedan. Radimo na osnovu naučno utvrđene strukture na tvojoj pažnji i svesnosti i sabranom pristupu – svim aspektima tvog žiota.


Grupni Trening Svesne Paznje

Grupni trening svesne pažnje

Većina stresa i neprijatnosti koju proživljavamo na poslu i u privatnom životu dolazi od naših uverenja i pogleda na svet.

Ti obrasci služe u dobrom delu našeg života i vode nas kad donosimo ključne odluke.

Ali problem sa rutinskim donošen­jem odluka jeste aktivacija autopilota. Reagujemo na prvu loptu i ne razmatramo širinu stvari. 

Suočeni sa situacijom, prošlim lošim iskustvima i strahovima od budućnosti, često ne vidimo ono što je jasno pred nama. 

Zato nas mindfulness uči da ono što bismo uradili na ustaljen način uradimo na jedan potpuno drugačiji način što će zauzvrat dovesti i do drugačijih rezultata. 

Postoji velika razlika u dinamici kada učiš u grupi. Pored toga što imaš uvid u iskustva ljudi koji sa tobom dele kurs, takođe dobijaš i priliku da sagledaš različite perspektive. Šta tebi daje veštinu da bolje razumeš i komuniciraš, a šta drugim ljudima. Tako da možeš da osvestiš nove pristupe.


Mindfulness na Poslu

Svi želimo da radimo u okruženju u kom se osećamo podržano i sigurno da razvijamo svoje ideje.Često smo deo tima koji nije motivisan i ne vidi pravi smisao svog posla.Baš zato je bitno da se taj tim razmrda i da se u njega unese nova kultura rada.Sva naučna istraživanja ukazuju da Mindfulness u takvim situacijama pokazuje odlične rezultate!

Pored toga veilke kompanije poput Amazona i Googla odavno su prepoznale značaj ovih intervencija.

Neke od koristi Mindfulnessa na poslu su: 

Optimizacija performansa 

Promocija rezilijentnosti 

Smanjenje stresa i takozvanog burn-outa 

Povećana retencija zaposlenih i njihove investiranosti u posao 

Svake nedelje se sastajemo u periodu od tri sata.Tada prelazimo teorijski materijal i praktične vežbe u grupi. Zato počni svoj prvi korak danas. Sve je stvar vežbe, a rezultati koje ćeš dobiti su zagarantovani!

Trening Emotivne Inteligencije

Kroz vežbe sa lakoćom možeš da razviješ poverenje u svoje emocije. Nesigurnost u sopstvene emocije je čest kamen spoticanja u međuljudskim odnosima. Kada smo sigurni da možemo da prepoznamo koja nam je emocija u datom trenutku najdominantnija, tada imamo mnogo više samopouzdanja da i reagujemo u skladu sa tim što osećamo.

Neka od pitanja na koje odgovaramo mnogo lakše i efikasnije posle ovog treninga su:

Koja je razlika između empatije i saosećanja? 

Koje su moje emocije sada?

Kako da verujem svojim emocijama? 

Koje bi moje reakcije bile mnogo više u skladu sa emotivnom situacijom preda mnom? 

Kako da ljude oko sebe razumem bolje? 

Kako da znam jasnije kako se osećaš? 

Kako da prepoznam koje su moje emocije, a koje su tvoje? 

Klikni za brošuru 

Tu sam da to promeniš. Kurs traje mesec dana. Svake nedelje se sastajemo u periodu od tri sata. Tada prelazimo teorijski materijal i praktične vežbe u grupi.Sve je stvar vežbe, a rezultati koje ćeš dobiti su zagarantovani!

Unesite vašu mail adresu kako biste dobijali besplatne savete

MINDFULNESS-FLOW