O MENI

Ja sam Sofija Borojević.

Studije psihologije sam završila na Malti.

Master rad na temu Mindfulness-a sam odbranila u okviru studija Liderstva na Univerzitetu u Mastrihtu.

Radila sam u Amazonu u okviru HR tima. Između ostalog, bavila sam se i ličnim razvojem zaposlenih.

Stručne reference se poklapaju sa mojim ličnim avanturama. Shvatila sam da je iskustvo jako bitno!

Da ono ne zavisi od količine para ili vremena koje imamo, već da je stvar našeg izbora i da je ključno za sticanje i razvoj novih veština.

U tome i jeste ključ Mindfulness-a – da budemo prisutni i da u potpunosti iskoristimo sadašnji trenutak, ma kakav on bio, potpuno svesni!

Ostavimo svoj ego po strani i prihvatimo da su sve naše misli i emocije samo deo procesa kroz koji prolazimo. To je naše pravo ja i treba da se osećamo udobno sa tom našom istinom.

Tako sam 2018. obišla preko jedanaest država: Francusku, Kipar, Češku, Italiju… Na mene je najveći trag ostavila Španija i to jedno malo mesto na jugu. Ta putovanja su mi donela nova poznanstva i pomogla da shvatim koliko su ljudi iz različitih kultura u stvari isti. Kao i koliko je potreba za razvojem sveprisutna i svojstvena svim ljudima.

Takođe koliko je fleksibilnost ključna jer nam pruža mogućnost da probleme sagledamo iz nove perspektive, kao vrata koja vode u nove avanture.

Oduvek sam volela da pomažem svojim klijentima da pronađu svoj autentični izraz.

Da se osećaju udobno u svojoj koži, baš sada i ovde. Da sa lakoćom prihvate nestabilnost života i da ih osnažim da budu hrabri u iskazivanju svojih osećanja.

  1. I da na kraju promene način na koji doživljavaju situacije u kojima se nalaze.

Unesite vašu mail adresu kako biste dobijali besplatne savete

MINDFULNESS-FLOW