Mindfulness u Praksi

Mindfulness u praksi

Da li se nekad osećaš kao da te sopstveni um juri?

Kao da si na ivici sa živcima?

Kao da su ti misli u izmaglici?

Mindfulness je alat koji može da te učini srećnijim, smirenijim i da ostvariš bolji kontakt sa samim sobom. Baziran je na ideji da fokus, neosuđivanje i opuštanje daju kreativnija rešenja i ležerniji pristup svakodnevnim situacijama.

Knjiga (EBook) je fokusirana na objašnjenje modela Mindfulness-a, prikazanog kroz naučno-psihološke radove. Svako poglavlje ima za cilj da ti bolje približi koncept Prisutnosti i Svesne Pažnje.

PREVIEW: OVDE

Broj Strana: 70

Neka od poglavlja:

Rešavanje problema

Svakodnevni mindfulness

Samoposmatranje

Radne navike

Vežbe svesne pažnje

Bavimo se svesnošću, kako je razvijati i kako biti prisutan u sadašnjem trenutku. Sve je stvar igre, pa i ova vežbanka (EBook). Ona je tu da psihološka i naučna istraživanja pretvori u lako savladive alate koje ćeš koristiti svaki dan!

Knjiga je sastavljena od praktičnih vežbi koje imaju za cilj da osnaže tvoj fokus. Naučićeš kako da kreativnije nalaziš rešenja i realnosti pristupiš opuštenije.


Sadržaj je podeljen sa ciljem da dobiješ konkretne vežbe i praktične ideje kako da vežbaš fokus, kao i savete kako da smanjiš stres i bolje reaguješ na njega u svim segmentima života.


Broj Strana: 70


Neka od poglavlja:

Pet čestih prepreka

Svesno Disanje

Početnički um

Uverenja i Stres


Vezbe Svesne Paznje Cover
kalendar svesne paznje product

Kalendar svesne pažnje

Kalendar se sastoji od vežbi koje imaju za cilj da cele godine možeš sa lakoćom da razvijaš svesnost.

Ako svakog meseca posvetiš samo par dana vežbanju svesnosti, sigurno ćeš videti veliki pomak. Smanjenje stresa i lakši pristup rešavanju problema su samo neke od prednosti.

Unesite vašu mail adresu kako biste dobijali besplatne savete

MINDFULNESS-FLOW